Kennis-maken of inschrijven

Wij beloven jou dat school meer is dan alleen leren!

De basis op orde

 

Onze kindbelofte: Ik kan mij ontwikkelen op een manier die bij mij past. Dit doe ik samen met mijn ouders en het team.  
 
Samen zorgen we ervoor dat de basis op orde is. Zo krijgen onze leerlingen de kans om zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past. Wij betrekken ouders en leerlingen continu bij dit proces. Samenwerken vormt in ons onderwijs de basis. Leren met en van elkaar. Je ontdekt de mogelijkheden van jezelf en van anderen. Je ontdekt wat je talenten zijn. Je leert oplossingsgericht denken en nieuwe stappen zetten. Daarbij biedt Robin een gevarieerd aanbod in onderwijs en activiteiten, waarbij gestart wordt met een stevige basis in de onderbouw.

 

Rijke leeromgeving

 

Onze kindbelofte: Ik ontmoet mensen uit mijn omgeving en verbreed hierdoor mijn kennis van de wereld.  
 
Wij bieden de leerlingen een rijke leeromgeving. We trekken externe partners aan die betrokken worden bij het onderwijs. Samen met ouders/verzorgers en leerlingen zijn we in gesprek over ons onderwijs en alles daar omheen. Wanneer je betrokken bent bij wat je doet en wat je leert, dan word je daar vanzelf eigenaar van. Niet alleen de kinderen ontwikkelen zich volop, ook het team blijft zich ontwikkelen. Elk teamlid op Robin heeft zijn eigen specialisatie. Zo versterken we de onderwijsinhoud door gebruik te maken van ieders talenten. 

Uitdagend (onderzoekend) en ontdekkend leren

 

Onze kindbelofte: Ik leer door te ontdekken en te onderzoeken.  

 

Wij bieden onze leerlingen een rijke, uitdagende omgeving. In de school zijn verschillende nieuwe, moderne ontwikkelmaterialen aanwezig die aansluiten bij de diverse leerstijlen van onze leerlingen. 

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en leren door ervaren. Geen kind leert hetzelfde dus is het belangrijk dat lesstof op verschillende manieren wordt aangeboden. Dat er geleerd kan worden met het hoofd, de handen en het hart. Samenhang tussen de verschillende vakken stimuleren de betrokkenheid. Daarom bieden wij onze wereldoriënterende – en expressievakken in projectvorm aan. Projecten die door de hele school, vol enthousiasme worden ingevuld en zo onderlinge verbinding en variatie bieden. De wereld wordt op deze wijze de school in gebracht en ook gaat de school de wereld in.

 

> Lees meer over Robin in onze schoolgids.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren