Zo zien wij het

Aniëlle Radder
"Alles in deze school ademt ‘ik, jij, wij’: het beleid, de mixmiddagen, de wenslessen. Daar heb ik wel wat mee."
Aniëlle Radder, voorzitter van de ouderraad van de Wensvogel

“Ik, jij, wij’ gaat ook over hoe je met elkaar wil omgaan, wat je samen kunt doen. Ik zie dat vanuit een breder perspectief. Daarmee bedoel ik: ik doe het niet alleen als moeder van mijn kind, maar voor alle kinderen op deze school. Ik vind het leuk om voorzitter te zijn van de ouderraad. Het maakt je betrokken, je kan van dichtbij zien en meemaken wat op school gebeurt.”

 

“Vandaag bij de presentatie van het Inspiratieboek Kindkracht zie je hoe enthousiast de kinderen zijn. Het is druk met ouders, er zijn er meer dan verwacht. Je merkt het aan de sfeer. Dat ‘wij’-gevoel is er dan echt.“


Rob König
"Als ik iets wil, kan ik echt iets bereiken in deze wereld en daar heb ik ook anderen voor nodig."
Wethouder Onderwijs Rob König van Gemeente Rheden

“Dat besef vind ik mooi aan ‘ik, jij, wij’, vertelt de wethouder. “Als je ontdekt waar je goed in bent en doet wat je leuk vindt, heb je daar je hele leven plezier van.”


Hannelore Bruggeman
"Voor de toekomst van onze leerlingen is belangrijk dat ze vanuit een zelfbewuste ‘ik’ de samenwerking aangaan met anderen."
Hannelore Bruggeman, voorzitter college van bestuur

ikjijwij button
"Waaraan zie je dat wij openbare scholen zijn? Bij ons heet dat 'ik, jij, wij'. Met die slogan zetten wij de kernwaarde van het openbaar onderwijs 'Van en voor de samenleving' voorop."
Alle elf scholen van Scholengroep Veluwezoom